Mbyllen veprimtaritë gastronomike

Mbyllen veprimtaritë gastronomike për klientët. Kjo nënkupton që restorantet do të mund të punojnë me porosi telefonike ose online. Klientët mund të marrin ushqimin nga restoranti, por jo të ushqehen në të. Kufizimi do të hynë në fuqi sa më shpejtë dhe do të zgjatë deri më datën 31.5.2020.

Lexoni më shumë nga këtu.