Takimet

Të nderuar bashkatdhetarë, ju ftojmë të gjithëve të na bashkangjiteni Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Finlandë në organizimin tonë të rradhës.

Në këtë organizim, ne ju ftojmë që të rrjetizoheni me afaristë shqiptar në Finlandë dhe më gjerë. Po ashtu, në këtë mbrëmje do të jetë emërimi i kryetarit dhe bordit të ri të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Finlandë. 

Programi i mbrëmjes përmban fjalime nga përfaqësues të Rrjetit, mundësi takim ime afaristë Shqiptar nga Finlanfa edhe të ftuarit nga vendet e tjera të Evropës, darkë në Clarion Hotel Helsinki dhe muzikë nga artistja shqiptare Rina Ramadani.