Anëtarësimi

Si bëhet anëtarësimi?

Anëtarësimi në RRBSH dega në Finlandë për vitin 2020 është 100 €. Procesi i regjistrimit është shumë i lehtë, më poshtë kemi përshkruar disa opsione.

 1. Ju mund ti dërgoni të dhënat e ndërmarrjes tuaj në postën elektronike rrbsh.fin@gmail.com apo në formularin anash dhe ne do ju kontaktojmë (mjafton të dërgoni emrin e ndërmarrjes dhe numrin e telefonit).
 2. Ju mund ta bëni pagesën në llogarinë bankare tek:
  Albaanien yrittäjäyhdistys Ry
  FI73 1400 3000 1290 39
  Mesazhi: Emri i biznesit tuaj
  Pasi ne kemi pranuar pagesën, do ju dërgojmë faturën e pagesës (kuitti)
 3. Na telefononi në 040 154 9294 dhe ne ju japim udhëzimet konkrete.

Përparësitë e anëtarësimit në Rrjet

Për momentin rrjeti ka rreth 55 anëtarë dhe qëllimi ynë është që këtë numër gjatë vitit 2017 ta rrisim deri në 60. Me përfundimin e planprogramit për vitet 2017/18, RRBSH do lansoj edhe disa shërbime për afaristët e tanishëm si dhe ata të cilët dëshirojnë të hapin një biznes të ri.

Pjesë e planit të RRBSH-së është edhe bashkëpunimi me bizneset shqiptare në shtetet tjera përmes rrjeteve tjera që kanë shtrirje në tërë botën.

Formulari për anëtarësim