Kryesia dhe Bordi

Anëtarët e kryesisë

Omer Nura

Kryetar

Rrustem Ademaj

Nënkryetar

Ibadete Nura- Berisha

Arkatare

Egëzona Kllokoqi- Bublaku

Kordinatore

Anëtarët e bordit

Sejdi Ibishi

Anëtar i Bordit

Hashim Qoqaj

Anëtar i Bordit

Florent Statovci

Anëtar i Bordit

Argjend Kërveshi

Anëtar i Bordit

Visar Prekadini

Përfatësuesi i rajonitë të Pirkanmaa-së dhe anëtar i Bordit

Agim Sopjani

Përfatësuesi i rajonitë të Varsinais-Suomi-së

Mentor Dreshaj

Anëtar i Bordit

Nexhat Dumani

Anëtar i Bordit

Burim Dibrani

Përfatësuesi i rajonitë të Varsinais-Suomi-së

Anëtarët e grupit punues

Ibadete Nura - Berisha

Anëtare e grupit punues dhe arkëtare

Ardian Binaku

Anëtar i grupit punues

Egëzona Kllokoqi - Bublaku

Anëtare e grupit punues dhe kordinatore

Alketa Ademaj Pula

Anëtare e grupit punues dhe sekretare