Së bashku, më të fuqishëm!

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare (RRBSH) në Finlandë

0
Vite
0
Anëtarë
+ 0
mil. qarkullimi vjetorë

Kush jemi ne?

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare (RRBSH) në Finlandë u themelua me 30 Gusht 2014 si pjesë e rrjetit global të bizneseve të diasporës shqiptare.

Të njëjtat rrjete të bizneseve shqiptare janë themeluar në shumë vende të botës.

Lexo më shumë

Anëtarsimi

Si bëhet anëtarësimi?

Procesi i regjistrimit është shumë i lehtë, klikoni ne linkun e më poshtëm dhe informohuni me shumë reth anëtarsimit. 

1. Dërgoni të dhënat

2. Bëni pagesën

3. Konfirmoni

Më të rejat