ANËTARSIMI
APLIKONI KETU

+ 8 Vite

+ 100 Anëtarë

+ 300 000 000​ €/vit

Kush Jemi Ne?

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare (RRBSH) në Finlandë u themelua me 30 Gusht 2014 si pjesë e rrjetit global të bizneseve të diasporës shqiptare.

Të njëjtat rrjete të bizneseve shqiptare janë themeluar në shumë vende të botës.

na kontaktoni

Si bëhet anëtarësimi?

1. Dërgoni të dhënat
2. Bëni pagesën
3. Konfirmoni

Procesi i regjistrimit është shumë i lehtë, klikoni ne linkun e më poshtëm 
dhe informohuni me shumë reth anëtarsimit. 

aplikoni pra tani