Vizitë në projketin e ndertuesit

Sot isha ne Turku dhe ndegjova storie suksesi nga z. Agim Sopjani dhe z. Orhan Beqiri te cilet jan anëtar Rrjeti Shqipetare ne Finlande.

Ata kan ndertuar 12 hyrje shtepie dhe ne ketë projekt kan marr pjesë 9- kompani Shqiptare!

Krenohemi me anëtaret e rrjetit tonë ne Finland për bashkëpunim.
Me njoftuan qe për 2021 i kan edhe 20 -shtepi te kontraktuar bashkarisht.

Ju uroj suksese edhe ne te ardhmen.