ANËTARSIMI
APLIKONI KETU

Anëtarësimi

Si bëhet anëtarësimi?

Anëtarësimi në RRBSH dega në Finlandë për vitin 2020 është 100 €. Procesi i regjistrimit është shumë i lehtë, më poshtë kemi përshkruar disa opsione.

 1. Ju mund ti dërgoni të dhënat e ndërmarrjes tuaj në postën elektronike info@rrbsh.fi apo në formularin anash dhe ne do ju kontaktojmë (mjafton të dërgoni emrin e ndërmarrjes dhe numrin e telefonit).
 2. Do ju dergohet faktura për anëtarësimin 
 3. Na telefononi në 040 154 9294 dhe ne ju japim udhëzimet konkrete.

Përparësitë e anëtarësimit në Rrjet

Për momentin rrjeti ka rreth 80 anëtarë. Me përfundimin e planprogramit për vitet 2017/18, RRBSH do lansoj edhe disa shërbime për afaristët e tanishëm si dhe ata të cilët dëshirojnë të hapin një biznes të ri.

Pjesë e planit të RRBSH-së është edhe bashkëpunimi me bizneset shqiptare në shtetet tjera përmes rrjeteve tjera që kanë shtrirje në tërë botën.

 • Duke qenë anëtarë i Rrjetit jeni në kontakt të vazhdueshëm me qindra afaristëshqiptarë – udhëheqës të kompanive të ndryshme.
 • Informoheni rregullisht për projektet e ndryshme ekonomike që ndodhin në vendet tona të origjinës dhe në Finland.
 • Bëheni pjesë e udhëtimeve tona grupore që kanë karakter ekonomik, duke hapur mundësitë për bashkëpunime me kompani tjera por edhe për mundësi investimesh dhe rritje të ndërmarrjes tuaj.
 • Ndërmarrja juaj vazhdimisht reklamohet në webfaqen e Rrjetit dhe në rrjetet sociale.
 • Keni mundësi të ndihmoni apo financoni organizatat e ndryshme kulturore/sportive në mënyrë grupore, përmes Rrjetit.
 • Në shërbime të caktuara do të mund të merrni oferta të ndryshme lirimesh.
 • Merrni pjesë në konferenca ekonomike.
 • Merrni shërbimet e projektit të Mentorimit: ku do të mbikqyreni, udhëhiqeni dhe udhëzoheni nga një afaristë i suksesshëm apo trajnues për ta zhvilluar dhe zgjeruar biznesin tuaj.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.