Zgjedhjet e reja të RrBSh-së në Finlandë

Zgjedhjet e reja të kryesisë së RrBSh-së në Finlandë do mbahen me 12 Janar 2019 në Vantaa (Tikkurila) duke filluar nga ora 18:00.

Adresa zyrtare:
Sokos Hotel Vantaa
Hertaksentie 2
01300 Vantaa.

Nëse keni ndonjë pyetje shtesë, ju lutëm shkruani në e-mail: rrbsh.fin@gmail.com.

Të gjithë anëtarët e RrBSh-së janë të mirëseardhur ti bashkangjiten zgjedhjeve të kryesisë së re.

Sekretar i RrBSh-së në Finlandë
Faton Krasniqi

Promovimi i RRBSH-së në Finlandë

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Finlandë promovon shërbimet dhe idenë e kësaj iniciative tek shqiptarët në Finlandë përmes revistës Emigranti.

Emigranti është një projekt i pavarur i cili i dedikohet integrimit dhe organizimit të komunitetit shqiptarë në diasporë duke përfshirë informacione, udhëzime, broshura dhe materiale tjera të cilat janë të nevojshme për gjetjen e një rruge sa më të lehtë në shoqërinë e re ku vendosen.

Revista Emigranti është versioni i parë dedikuar vetëm shqiptarëve në Finlandë. Artikullin e plotë rreth RRBSH-së e gjeni në faqen 53 www.gjiganti.com/emigranti/revista


Fotogaleria e mbremjës