Si bëhet anëtarësimi?

Anëtarësimi në RRBSH dega në Finlandë për vitin 2017 është 100 €. Procesi i regjistrimit është shumë i lehtë, më poshtë kemi përshkruar disa opsione.

a) Ju mund ti dërgoni të dhënat e ndërmarrjes tuaj në postën elektronike rrbsh.fin@gmail.com apo formularin anash dhe ne do ju kontaktojmë (mjafton të dërgoni emrin e ndërmarrjes dhe numrin e telefonit)

b) Ju mund ta bëni pagesën në llogarinë bankare tek:
Albaanien yrittäjäyhdistys Ry
FI73 1400 3000 1290 39
Mesazhi: Emri i biznesit tuaj
Pasi ne kemi pranuar pagesën, do ju dërgojmë faturën e pagesës (kuitti)

c) Thirr në telefon tek 040 154 9294 dhe ne ju japim udhëzimet konkrete